getting ready getting ready

Homme on mul pildistamine ühe uue lauljaga,  kellel pole veel väga tuntust, aga talle ennustatakse suurt edu. Panin outfitid  kokku ning kõik ettevalmistused  on tehtud.  Teemaks kujunes välja selline feminine- modern-sexy-sophisticated woman.
Olukord mis mul toas hetkel valitseb..

Comments

Grete said…
Täiega kihvt! Mulle meeldiks näha pilte backstage'ist ( kui on võimalik jäädvustada ja avaldada ). Muidugi enda huvist rääkides, et kui on võimalik, võiksid meikari toodetest ka pilti teha :P. Mulle nii meeldib vaadata, mida nad kasutavad. Aga Sulle palju edu! :)
Getri said…
hei, aitäh. täna oli just viimane shoot ning hetkel järgmist ei tea aga kui on, siis kindlasti teen mõne pildi. ja olen tähele pannud, et Reedal on hästi palju diori asju, aga need on just testerid, eriti huulepulgad ja puudrid.

Popular Posts