Disainiöö

Lõpuks ometi on asi ametlik ning plakat väljas! Olen pikemat aega selle korraldamisega tegelenud ning mõte saab lõpuks ometi teoks. Pärnus ei toimu talvel absoluutselt mitte midagi ning ma südamest loodan, et see üritus saab traditsiooniks ning inimesed võtavad asja kenasti vastu.  Muidugi ootan kõiki külastama, ostlema ning töötubadest osa võtma!  Ennenägelikele soovitan ka sealt nt jõulukinke osta..minu lähedased  saavad kindlasti Moshi kehahooldustooteid:) Üritus FB-s.
Kliki, et näha plakatit täissuuruses, blogger teeb ta nii pisikeseks:)

Comments

A said…
Hei, suhteliselt random teemaga mitteseotuv asi, aga vaatasin seda http://www.youtube.com/watch?v=GIGmTYZ_uKI&feature=related videot ja see tüdruk meenutas mulle terve video sind. :D nii sarnane minu meelest.
Getri said…
Ma ei näe enda arust mingit sarnasust, kuid ta on väga ilus:)
Dagmar Linnu said…
Nii loodan, et saan minna, kuigi reedene päev:(
stellastory said…
:D Tahtsin postitust teha sellest, aga see link on vigane ja ma ei leia ka FB'st ürituselehte.. Äkki saad siia lisada selle lingi ? :)
Getri said…
Nüüd peaks töötama:)

Popular Posts