Wishlist: Underground Hacienda creepers

by - May 19, 2014

Before buying my first Barfly's, I was quite confused. I liked something about them, but still not sure. They looked different, edgy and a bit wierd? ,,Who wears creepers?''  was my question.  Anyway, they have become my favourite shoes of all time, they really match with every outfit.  And the quality is superb! Really worth every penny(or a euro).

And now I'm dreaming about buying another pair....Haciendas!

 

You May Also Like

2 comments

  1. Mulle creeperid meeldivad aga ma ei kujutaks ette et ma neid ise kannaksin. Ma ilmselt ei oskaks neid õigesti ja stiilselt välja kanda. Võib olla peaks kunagi päriselt proovimiseni ka jõudma :P

    ReplyDelete
  2. Ma ise olin täpselt sama meelt. Aga kuidagi tüdinenud olin igavast jalatsite valikust ning hing ihkas midagi muud. Aga ausalt, super õnnelik olen creepersite üle!

    ReplyDelete