Favourite mobile apps

by - March 11, 2015

Nagu üks üsna tavaline noor inimene, istun mina ka igal vabal hetkel oma iPhones. Enamasti just trammiga hommikul tööle sõites,  kusagil järjekorras oodates või koolis, kui käimas mõni igav loeng. Instagrammi teavad pea kõik, kuid tutvustan ka oma teisi enamkasutatavaid äppe.

1. Followers+
 
Kindlalt üks minu lemmikuid äppe! Kes veel sellest kuulnud pole, siis sellega saab näha, kes sinu jälgimise Instagrammis on lõpetanud ning kes sinu tegemistest enam ei huvitu. Tasulise versiooniga tuleb kaasa veel muid hüvesid. Igastahes, nalja saab!
 
2. Soundcloud.
 
Mugav ja väga kasutajasõbralik! Mu telefoni mälu on alati täis ning muusikat peale ei mahu kuidagi. Sellepärast ongi Soundcloud ideaalne ning koostan sinna ka oma playliste.
 
3. Business Insider
 
Kui Delfi uudistest on kõrini, siis Business Insider jagab huvitavat ja kasulikku.
 
4. Whitagram
 
Minu lemmik äpp fototöötlemiseks. Kui soovid natukene värve korrigeerida või raame lisada, siis selleks on see ideaalne.
 
5. Veebipoed Net-a-Porter ja Asos
 
Luksus kaubamajas Net-a-Porter käin päris tihti tegemas nö window shoppingut. Reaalselt ma sealt veel midagi soetanud pole, kuid tulevikus on see plaanis kindlasti.  Mobiilne versioon on nii läbimõeldud, et seda on lausa lust sirvida.
 
Ma olen vist üks väheseid, kes pole ka Asose netikaubamajast midagi soetanud. Kuigi käin samuti nende ägedat tootevalikut tihti kaemas.
 
Millised huvitavad äppid leiduvad teie telefonis, mida ka teistele soovitaksite?

You May Also Like

3 comments

  1. Followers+ ei näita, kes su kontot piilumas käinud on, kui ta just kommenteerinud/laikinud pole mõnd pilti? või olen ma millestki valesti aru saanud? aga lisaks sinu mainitule on see, et ta Facebooki ja Twitteri infot näitab ka minu arvates päris lõbus lisa.

    ReplyDelete
  2. Jah, sul on õigus! Mina olen sellest osast valesti aru saanud :)

    ReplyDelete
  3. näh ma juba lootsin, et ma polnud seda funktsiooni lihtsalt avastanud :(

    ReplyDelete