SEPTEMBER ISSUE


Minu jaoks on tõesti kõik uus septembrikuus! Seda küll täiesti teistmoodi kui eelnevatel aastatel(esimest korda ei pea ma minema klassikalises mõttes ei kooli ega tööle). Nimelt beebiootuse ja emaks saamise kõrvalt lisandus veel üks tore tööprojektike! Alustasin augustist ajakirja Mari moelehekülgede toimetamist ning esimene, ehk septembri number ilmus sellel nädalal. Minu poolt leiate viiel leheküljel moesoovitusi ning ka moeuudiseid. 

Kuna sihtgrupiks on 30+ lugeja, siis stiili hoian klassikalisena, kuid siiski miksitud viimaste trendidega. Ma kuidagi tunnen, et kannaksin kõike seda, mida soovitan ka ise, sest olen äärmiselt praktilise meelega, seelik peab olema viisaka pikkusega ja tikk-kontsi ei armasta. Seega midagi sellist ei leia te ka ajakirja vahelt :). Kellel huvi, siis igas endast lugupidavas kioskis ja poes on Mari müügil!

Comments

Palju õnne uue väljakutse puhul! Heh. Noh, mina olen vägagi 30 pluss ja peaksin nüüd ajakirja haarama. Kiikan kindlasti edaspidi Su lehekülgi. Edu!
Getri said…
Aitäh, ma olen ise ka väga rahul ning nii mõnus beebi kõrvalt seda veel teha!

Popular Posts