THROWBACK I WEEK 37Kuigi hetkeseisuga on mul rasedust 38+3, siis väike tagasivaade eelmisesse nädalasse, kus tegime kiire sessiooni armsa fotograafi Kristheliga.  Tegemist on minu beebiootuse jäädvustamisega, kus minu põhilisemaid hirme oli see, et pildid jäävad magedalt nunnud. Mulle ei meeldi need roosad ja sinised lipsukesed kõhu ümber, poolpaljad perepildid ja muud üldlevinud stiilid. 

See must kleidike on väheseid asju mis mulle hetkel veel seljas ilus ja mugav on ning H&M Conscious kollektsiooni kimono on ütlemata äge lisa mu garderoobis - meist saavad veel suured sõbrad. Hea lihtne peale visata suvisel ajal ning jahedamal perioodil ideaalne näiteks sviitritega.  Kui üldiselt ma mustreid ei armasta, siis see on tõeline erand! Poodidesse peaks see jõudma lähinädalatel!

Kuna ma ilmselt väga ei hakka enam blogisse palju postitama, sest see võib reaalselt juhtuda juba iga hetk, siis jälgige mind Instagrammis @getrimitt, kus teavitan uudistest kõige ennem :). 

Comments

Anita Hohlov said…
This comment has been removed by the author.
Anita Hohlov said…
Oh kui armas kõhuke, nii suur :) Kui Sind Pärnus nägin, siis vaatasin juba, et oi oi kas varsti varsti sünnib titabeebi.
Ja minu meelest ka palju toredamad beebiootuse pildid, kui need paljalt ja lipsukestega tehtud :D
Getri said…
Jaaa kōtu korralikult suur - mulle nii meeldib :D.
Telkide rent said…
Väga kaunid fotod, ilus;)
Eneli Rahula said…
Tõesti on kaunid pildid ja ega ei kujutaks hästi ette ka Sind ning igasugust tilu-lilu :)

www.dodolce.com
Piia Õ. said…
Nii ägedad pildid, eriti esimene ja viimane! Ning see kimono-kleidi kombo on ka lahe!
-P.
BOWTIE DIARY

Popular Posts