FIRST STROLL #6daysafterbirth

by - October 07, 2015

Down jacket thrifted // Scarf New Yorker // Leggings Mango // Bag Reserved // Boots Marco Tozzi

Pühapäev oli nii kaunis päev, et tundus lausa kohustuslik viia oma beebi esimest korda  jalutuskäigule just siis.  Väike närv oli sees küll.  Kas ta hakkab nutma? Äkki tal on külm? Kõht läheb tühjaks? Sada mure mõtet käis reaalselt peast läbi. Mis ma siis teen? Aga kõik oli ideaalne ning pooletunnine poeskäik sujus küll pabistades, kuid mõjus värskendavalt  meile mõlemale. 

Mitte kuidagi ei saa ka tähelepanu pööramata jätta vankrile, millesse ma nii-nii kiindunud olen. Sellega on naljakas lugu. Nimelt ma töötasin enne lapsehoolduspuhkusele jäämist beebikaubanduse telgitagustes ning salamisi olin ammuilma juba koostanud unelmate beebiasjade nimekirja. Hollandi brändi Mutsy mudel iGo oli mu südame röövinud esimesest silmapilgust. Disain on niivõrd erinev võrreldes nendega mida üldiselt tänavapildis näeme. Ilus, kaasaegne, silmapaistev ning trendikas. Pealekauba  on ta väga kerge, kompaktne ning pöörlevad esirattad on ideaalsed näiteks poeriiulite ja muudes kitsastes kohtades liiklemiseks. Kindlasti pole see vanker  sobilik maapiirkondadesse, kus on kehvad teed, kuid ideaalne minusugusele linnainimesele. So far I'm loving it!


You May Also Like

4 comments

 1. Oh, mulle jäi kohe silma, et nii kaunis vanker! Värske ema näeb ka väga hea välja :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 2. Aitäh ning vanker on tõesti mul kaunitar!

  ReplyDelete
 3. Übercool vanker ja Sina näed imearmas välja! :*

  ReplyDelete