NEW IN: THEM WHITES

by - November 29, 2015


   Jumper Berska // Blouse Cortefiel

Jaa...ma armastan lausa valget! Mul on täielik nõrkus  valgete pluuside ja kampsunite vastu. Kuidagi nii jälle kogemata juhtus, et viimase kahe nädala jooksul on mu kogu jälle täienenud. Esimesel pildil olev humoorikas pusa jõudis minuni tegelikult tänu Piia instagramis nähtud pildile. Ma pidin selle saama. Kuidagi meenusid kohe reisidel oldud hetkel, kui otsid paaniliselt wifit, et Internetti pääseda ning oma uudishimu rahuldada. Ja mõnusaid puuvillaseid valgeid pluuse pole vist samuti kunagi liiga palju. Cortefieli bränd on suhteliselt uus meie kaubanduses, kuid mulle nii väga meeldivad nende rõivad ja lõpuks soetasin ka miskit nende valikust. Ma ei jõua ära oodata, et seda kanda saaksin. Hetkel sirutab käsi rohkem kampsunite ja sallide poole...

You May Also Like

0 comments