FESTIVE LOOK

by - December 27, 2015

Dress Zara // Boots thrifted // Earrings Tanel Veenre

Mõned kiired klõpsud minu mugavast jõuluriietusest, mis andis täieliku vabaduse süüa nii palju kui soovisin, ilma, et ''jõulupunu'' oleks nähtavale tulnud. Sellised lohvakad hõlstid on lihtsalt nii minu teema ja need bell sleeve käised on  imelised ning teevad lihtsalõikelise kleidi väga eriliseks. Kahjuks poodides seda enam pole, sest soetatud sai see selle aasta augustis. Et mitte mõjuda liiga süngelt, siis  mulle sünnipäevaks kingitud Tanel Veenre kõrvamarjad on justkui kirsiks tordil. 

Kummaline on näha pildi servas rohelist taime. Ja seda detsembrikuus. Aga tegelikult ma ei taha kurta ning mulle täitsa meeldib see soe talv.  Muidugi natukene lund oleks jõuludeks küll soovinud, aga ma arvan, et ega see tali taeva jää :).


You May Also Like

2 comments

 1. Ooo, nii äge kleit ja mõnusad pildid. Perfektne jõuluõhtu-riietus!

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. See kleit on super ja TV kōrvarōngad lihtsalt klassika!

   Delete