MONQUER JWLRY

by - December 09, 2015Mul on viimasell ajal tõsine nõrkus kaunite ehete vastu. Eriti veel, kui tegemist on kvaliteetsete ja omanäoliste ehetega. Kui mu postkasti potsatas kutse Monquer x Anni Jürgensoni koostöö esitlusele,  siis teadsin, et tahan kindlasti minna ning kogu seda ilu oma käega katsuda.  Ma olen mõnda aega silma peal hoidnud Monquer brändil ning nende käekiri on silmatorkav ning vormikäsitlus  ainulaadne - kui sa nende ehteid näed, siis tead, et tegemist  on disainertootega. 

Ilmselgelt ei pidanud keegi pettuma ning imelise Anni ja Monqueril sündis kaunis minimalistlik ehtekollektsioon. Veelgi enam kiindusin ehetesse siis, kui neid proovisin . Lemmikuteks osutusid pildilolev sõrmust ning käevõru  -  nad hakkasid justkui elama. Käevõrust käes kahjuks pilti pole, aga mis mulle selle juures meeldis, oli see, et ta nn ei loksunud/liikunud käes ja sain selle muretult sügavale kätte lükata(saate aru küll, mida ma mõten:D). See on ka üks põhjuseid miks ma käevõrusi ei armasta, et nad lihtsalt segavad mind. You May Also Like

1 comments