CRAZY NAIL POLISH GURL

by - January 22, 2016Mind on viimasel ajal tabanud suuremat sorti küünte lakkimise hullus! Kui mul kusagil aasta aega tagasi polnud lihtsalt aega, et mõeldagi sellele tegevusele, siis nüüdsest ma naudin seda. Kui beebi on läinud ööunne ning emme saab käia rahus vanni ja teha iluprotseduure. Kui kunagi oli väga suur vahe odaval ja kallill küünelakil, siis nüüd mulle tundub, et mida soodsam, seda kvaliteetsem. Millised on hetkel minu lemmikud?

-Vaieldamatult on mul lemmikuks juba mõnda aega Essence'i lakid. Imeilusad toonid ja püsivad imehästi peal! Tundub, et tegemist on ka tõelise defitsiidiga ning nende kiitmine erinevates blogides on ära tasunud. Nimelt on neid lakke väga raske kusagilt leida ning  selle brändi letid on tihtipeale lihtsalt tühjad! Vahemalt minu kodu Selverites. Või äkki oskab keegi öelda, kus on suurem valik?

-Giordani ehk Oriflame'i küünelakid on samuti kiiduväärt. Aga neist ma olen juba korra juttu teinud siin!

-Vahel ma satun kummalistesse kohtadesse nagu Mustika keskus ja sealne kosmeetikapood, kust on pärit pildil olev heleroosa lakk. 1.5€ eest annab kauni loomuliku tooni ning püsib pikalt peal. Ma päris kindlalt lähen sinna mingi aeg tagasi ja soetan veel erinevaid toone.You May Also Like

0 comments