ABOUT YESTERDAY

by - April 01, 2016
 Coat, trousers New Yorker // Boots Stradivarius // Turtle neck, bag thrifted

Kui muidu olen seda meelt, et selg ja tagumik peab soojas olema, siis eile otsustasin  natukene kevadisema garderoobi välja otsida ning selga tõmmata lühikese karvase jaki. Ja teate, mul ei olnudki külm! 

Käisime sõbranna Marianiga H&M Conscious Exclusive kollektsiooni imetlemas, mis on muidugi super ilus, õrn ja naiselik. Sellest lähemalt kunagi hiljem, sest plaanin sellest ka eraldi postituse teha. Seejärel käisime külastamas uut taimetoidu söögikohta Green Bakery. Mõnus ja soodne koht Tallinna kesklinnas. Jagaks hea meelega ka toidupilti, aga seal oli üsna hämar ning mu toit ei olnud ka kõige fotogeenilisem. Õhtul jäi Gustav vanaema hoolde ning käisime L'Oreali üritusel Kaubamajas ning seejärel  kinos uut filmi ,,Modell'' vaatamas. Meile mõlemale väga see meeldis, parajalt karm, realistlik ning ma tundsin vist kõikidele maailma modellidele südamest kaasa. Ning kui mu oma lapsed peaks kunagi modellindusega tegelema hakkama, reisiks ma alguses vähemalt igalepoole ise kaasa.

You May Also Like

4 comments

 1. Ülimõnusilus kasukas ja need saapad - kadestamisväärselt khuulid! :)


  L, xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saapad 17 euriga alelt sain😍 ja kasuka eelmine aasta aledelt 10 euroga! Säästumutt!

   Delete
 2. Kas on saladus või julged avaldada, et mis on su lemmikud kaltsukad? Sa leiad alati niiii ägedaid asju nendest :D

  ReplyDelete
 3. Olen varem ka kirjutanud, et ma käin igalpool, mingit salakohta mul pole :D

  Kuigi viimasel ajal pigem Humanas ja Uuskasutus keskuses, kuna sinna pääseb vankriga ligi. Keldritesse enam ei pääse...

  ReplyDelete