HELLO BARCELONA

by - April 08, 2016Tervitused Barcelonast! Ma poleks arvanudki, et see linn mulle niivõrd meeldima võib hakata. Jõudsime  kohale eile õhtul juba, kuid olime nii väsinud, et vaatasime natukene ümbruskonnas ringi, saime kokku sõbraga, kes siin elab ning käisime söömas. Ühte ma võin öelda, siinne toit on üks mu lemmikuid üldse, kus ma kunagi käinud olen. Värske tooraine igalpool! Puuviljad, salatid, mereannid ja rikkalik valik toidupoes.  Ja no, ma armastan neid paellasid! 

Täna käisime poistega šopingu tuuril, jalutasime niisama ringi ja nautisime päikselist päeva. Eriti mõnus oli. Sooja on kusagil 20 kraadi ringis ning minu jaoks on see ideaalne temperatuur. Päeval kiskus isegi liiga palavaks, aga õhtul sai kleidi ja kerge jakiga olla.  Väga vaba ja puhkuse meeleoluga linn on see üldse. Kindlasti super koht näiteks ostlemiseks. Suur valik erinevaid poode ning soodsam kui Eestis kindlasti. Katsun ennast tagasi hoida, siiamaani pole midagi ostnud va mõned asjad lapsele. Käisin korra Primarkist läbi, miks ma varem ei teadnud et seal on nii ilusad ja hea hinnaga beebiriided?  

Kahjuks ma väga palju pilte täna ei teinud, sest kaamera aku oli tühi, kuid püüan järgnevatel päevadel targem olla. 

Homne kava on natukene kultuursem, rohkelt Gaudit ja Picasso muuseum - ootan huviga! Ja mu sisemine šopahoolik tahaks piiluda  & Other Stories poodi tegelikult....


You May Also Like

6 comments

 1. Primark lastele
  On ülimyrgine!

  ReplyDelete
 2. Meie lemmik pood Inglismaal :) Mõnusat puhkust!

  ReplyDelete
 3. Ma ei saa üle, kui MEGALAHEDAD päikseprillid sul on!!! :) x

  ReplyDelete
 4. Mis piirkonnas viibite? :)
  Mõnusat reisi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Barcelonetas kohe siin jahisadama juures:)

   Delete