STARTING NEWBomber H&M // T-shirt Reserved // Jeans & Other Stories // Bag thrifted // Shoes Nike Free Run


Mugavustsoonidest pidevalt välja minema, viib elus edasi. Kas te ei arva? Rohkem uusi tegevusi, proovile panekuid ning lihtsalt väikesed muutused siin ja seal.  Üks on siin, teie ees - kiired pildid enne kino ja mina naeratamas.  Mul on piltide peal naeratamisega olnud kompleks terve elu, mul olid kunagi väga puseriti hambad ning 3 aastat breketite kandmist on jätnud oma jälje.   Aga ma püüan seda muuta. Mai lõpus lähen veel näiteks autokooli. Lõpuks ometi! Siis veel tahaks hakata pisut nooruslikumalt riietuma.  Ning see rida jätkub....

Comments

Lotta said…
Sul on imeilus naeratus! Üks küsimus ka... mis tähendab nooruslikumalt riietumine? :D
Getri said…
Ma olen mingites oma raamides kinni. Rohkem mängulisust ja värve!

Popular Posts