MADE UP & TALK

by - July 14, 2016

Ma olen pikka aega tahtnud teha outfiti-postitust, kus ma olen veitsa noh, üles loodud. Tavaliselt pildistame kusagil suhteliselt juhuslikult,  jalutama, linna või kuhu iganes minemise vahepeal. Seljas pigem mugavad riided. See postitus parandab selle suure vea!

Pildilolevast rõivastusest rääkides, siis tegemist on tõelise säästu komplektiga. Pluus ostetud eelmine aasta Reservedi allahindluselt paari euroga. Mu suur beebikõht ei mahtunud enam kusagile sisse ära, XL suuruses hooaja jäägid päästsid päeva! Seeliku sain euroga Uuskasutuskeskusest. Sügav lõhik teeb selle lõike eriti mugavaks. Hõbedane choker-kaelakee on ostetud 5 euroga praeguselt H&Mi allahindlustelt. Kingadest me oleme juba rääkinud SIIN postituses. Mulle meeldib, et selle riietuse juures on kõik minu moodi. Piisavas koguses juhuslikkust, sassis juuste ning sisse topitud särgi näol. Õrnad glamuuri noodid kontsade ja kergelt läikiva kaelakeega.

Sattusin siin ükspäev mõlema, et minu valikud rõivabrändides pole 10 aastaga praktiliselt üldse muutunud. Terranovas enam muidugi ma  ei käi, kuid New Yorkeris see eest küll. Üleüldiselt ma kuidagi ei leia mõtet riietele palju kulutada. Enamasti ostlen kas allahindlustel või siis kaltsukas. Vahel luban endale midagi kallimat, kuid seda  harva. Viimasel ajal päris tihti tekib ka küsimus iseendale, et miks ma seda blogi pean, kui hoian kokku ning ei osta endale kalleid riideid ega käekotte.  See on enamasti moeblogide mõte, näidata uusi ilusaid asju. Muidugi ma tahaks ka tegelikult väga disainer käekotti(Mulberry ja Coachi omad tunduvad kõige praktilisemad üldse!). Aga ainult siis, kui ma  ei pea selleks raha koguma. Inimesed päriselt teevad ka seda, tundub uskumatu. Ma saan aru kui korteri sissemaksuks kogutakse. Aga käekott....Vanus ju nõuab juba kvaliteeti, või kuidas?  Või siis lihtsalt ma keeldun suureks kasvamaks:D? Ma võiksin seda kõike teha, kuid oleme otsustanud raha paremini paigutada(vähemalt endaarust). Reisimisele, mälestustele, elu nautimisele. Mulle meeldib osta toidupoest seda mida ma tahan. Mulle meeldib väljas söömas käia.  Kodus head ja paremat kokata. Superfoode osta. Spontaansed tripid spaasse ja hotelli pikutama. Mulle meeldib vannis jooksva vee all vedeleda, mitte kuulata kellegi vingumist et ära raiska vett. 

Kuid kes on minu tegemisi pikemalt jälgimud, siis ilmselt teab et sisu on aastatega muutunud. Näiteks toon teieni tervislikke smuuti ja toiduretsepte. Teen loodusliku kosmeetika arvustusi.  Võiks vist öelda et propageerin tervislikku eluviisi :).  Jutt läks väga laiali valguvaks, kuid pole hullu. Nii minu moodi :D.

Sattusin ükspäev lugema üht BA tööd, mis uuris kohalike moeblogijate väärtushinnanguid. Tähtsaimad olid muidug esteetilised väärtused, ilu, mood, eneseteostus.  Tahaplaanile jäävad aga maailmaavatus, loodus ja suhted teiste inimestega(sõprus, armastus). Tunnen, et peaksin ka seda viga enda tulevastes postitustes parandama!

Blogi mõistes olen juulis samuti natukene laisemaks muutunud. Kuid katsun end parandada ning uut ja huvitavat ikka jõudsasti postitada! Seniks aga jälgige mind Snapchatis, kus ma olen igapäevaselt aktiivne...ja postitan igasugu totrusi @getri_mitt. 

__________________________

I have wanted to have a outfit shoot like this for a while now. Wearing high heels and sparkling necklace. Usually we shoot very randomly, like going for a walk or while on our way to a cafe. Wearing rather comfortable clothes.

But everything I am wearing is very..haha...cheap! This oversized shirt I got from Reserved sale last summer, to wear with my huge pregnant belly. Skirt is from a thrift store for 1€. Necklace from H&M ongoing sale 5€. I have already talked about these lace up shoes here! I love how this outfit is realle ''me''.  Messy hair, oversized shirt and something sparkly. 

This summer has effected my blog, and I am not that active lately. But I post all kind of silly stuff on my snapchat getri_mitt. Be sure to follow!

SaveSave
SaveSave

You May Also Like

7 comments

 1. See seelik on väga hea leid! Ostsin ise umbes kuu aega tagasi sarnase tumesinise River-Islandist (seemisnaha imitatsioonist). Pikkus täpselt paras tänu veidi paljastavale lõhikule :)

  Mis puutub "uutest trendikatest asjadest blogimisse", siis minu jaoks on blogid siiski inspiratsiooniallikas ja harva lähen poodi ostma midagi, mida keegi teine parasjagu blogis "reklaamib". Poest leiad ju ikka selle, mis Sinu seljas hästi istub ja rahakotile sõbralik on.

  ReplyDelete
 2. Minu jaoks samuti inspiratsiooni allikas. Väga lõõgastav tegevus :D. Aga paratamatult on blogid ka justkui trend setterid. Ja ma tunnistan täiesti, et vahel ostan endale midagi tänu teistele blogidele.

  ReplyDelete
 3. Jup!! Ma olen ka kaltsukatele ja allahindlustele truuks jäänud :D Kui ma saan kaltsukast kvaliteetseid ja odavaid asju, mis actually püsivad, siis olen kahe käega nende poolt! Kallid asjad on toredad ja mul ei ole nende vastu midagi, aga neid peab väga kriitlise meelega valima :D Kui selleks üldse võimalus tekib. Reisimine on igatahes palju väärtuslikum kui riided ja kotid/kingad. Äge postitus! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Investeerime mälestustesse. Ja tulevikku❤️

   Delete
 4. Nii mõnus postitus tõesti! Kusjuures ma olen isegi mõelnud, et oh, paneks raha kõrvale ja ostaks nüüd selle-tolle kalli asja ja kannaks elu lõpuni (nt Burberry vihmamantli), aga siis arvestan selle lennupiletitesse ümber ja enam ei näe mõtet :D
  Blogidest nii palju, et ma olen ka viimasel ajal päris palju poodi tormanud just seepärast, et ma olen midagi ägedat kellegi seljas näinud ja enda postituste puhul ongi kõige "nutusem" see, et paljud asjad on eelmistest hooaegadest/kaltsukatest. Ja kahju muidugi, et seda sinu seelikut kuskilt osta ei saa :D
  Aa, ja selle bakatöö tahaksin ise ka läbi sirvida. Kui guugeldades ei leia, küsin sinult. (Ja vihjeks nii palju, et loodetavasti saad järgmisel kevadel veel üht blogimisteemalist bakat lugeda ;) )

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma arvan, et me kõik oleme mõelnud sellele, et koguks ja ostaks mõne disainer eseme. Aga ma isiklikult leian et kui sul pole sellist vaba raha olemas, siis milleks? Kellele sa mida tõestada üritad? OK, one day - ma loodan et see pärv tuleb. Aga sellels tuleb palju tööd teha ja vaeva näha!

   Delete
  2. Ja see BA töö asub siin: http://dspace.ut.ee/bitstream/handle/10062/18023/mets_kadri.pdf?sequence=1

   Delete