WHITE OUTFIT & RED LIPS


Shirt Zara
Belt ASOS
Shorts thrifted Levi's 570
Shoes Tamaris

Ma olen endale ammu tahtnud valgeid lühikesi pükse. Kuid meie pigem külma ja lühikese suve tõttu pole hakanud endale neid muretsema. Ükspäev nägin ühte eriti ilusat tüdrukut üleni valges  ning punaste huultega Kristiine keskuses. Jah, tal olid ka jalas valged lühikesed püksid. I must copy that look! Oli vist minu esimene mõte. 

 Igastahes, seadsin mina sammud kaltsukasse. Leidsin pikad Levi's 570 kolme euro eest. Koju jõudes lõikasin püksid lühikeseks. Minu soovitus on lõigata alguses nad natuke pikemad, jalga proovida ning siis hakata seda õiget pikkust otsima. Kui selle leidsin, siis voltisin ääred ära, triikisin ning seejärel õmblesin veel kinni. Me so happy!

Comments

Levi's jeans 3 euro eest!? Mis kaltsukas see oli? :)
Getri said…
Vana hea Humana
Annika Vokksepp said…
Damn kui ma eestis tagasi siis kohe kolama humanasse! Oma essad levised sain samuti humanast ja pärast diy projekti lemmar lühkarid :P
Annika Vokksepp said…
Damn kui ma eestis tagasi siis kohe kolama humanasse! Oma essad levised sain samuti humanast ja pärast diy projekti lemmar lühkarid :P
Getri said…
Seal praegu see sooduka nädal. Ma käisin täna jälle šopingul. Varsti näete uut saaki :D
Olga Pancenko said…

I love this look !

www.falifo.com

Popular Posts