THE WILL

by - September 14, 2016Olen juba nädalaid võtnud hoogu, et jõuda Tanel Veenre TAHE/THE WILL näitusele Kunstihoone galeriisse, kuid viimane nädalavahetus see mul ka lõpuks õnnestus! Üldse minu näituse-galeriide-muuseumide külastamine on üsna unarusse jäänud koos lapsega. Vankriga on üsna tülikas ligipääseda ning seda eriti just vanalinnas. 

 Ma arvan, et Tanel Veenre ei vaja kellegile tutvustamist. Ilmselt üks tuntumaid nimesid meie aksessuaari-moeringis. Ma ise puutusin kõige lähemalt temaga kokku LOOKBOOK8 koostamise paiku, kui ta juhendas meie moeseeriad. Nagu kohustuslikul moehoolikul, on mul muidugi ka paar tema kurikuulsaid kõrvamarju. 

Veenre näitus jaguneb tegelikult kaheks osaks, kus põimuvad ühelt poolt hele ja unenäoline voolitud drapeeringute seeria ning teisalt tume raamatukogu. Aga kahjuks see heledam osa ununes mul jäädvustamata. Seega mõjuv põhjus, miks seada sammud seda ilu nautima. Seda saab teha kuni 9. oktoobrini:) Näituse puhul esmalt jäi mulle silma aga korrektne viimistlus ning seda eriti just ruumi kasutamise osas. Enamik kohalikud galeriinäitused on nagu sellised...üle jala tehtud. Taiesed pandud suvalistele alustele, kangad ripuvad laes jne.

You May Also Like

0 comments