CRYSTALS-CRYSTALS

by - March 23, 2017Necklace Lumivalge
Jacket&jeans thrifted
Shirt COS
Boots H&M

Minu suhe kristallidega sai alguse juba põhikoolis, kui ma töötasin kooli kõrvalt Pärnus ühes esoteerika poekeses. Vahepeal oli pikk paus ning mingi aeg tundsin, et vajan ellu uut hingamist ning jällegi sai pöördutud  poolvääriskivide poole. Hetkel on kusagil aasta möödunud kivide lainel. Nad asetsevad mul kodus erinevates kohtades ning kui tunnen, et vajan endale kaaslast päevaks, panen mõne kaela. Mul on mitu Lumivalge keed ning ka eraldi ostetud pael ning aukudega kivid. Ma kunagi ei vali ühtegi kivi tema omaduse järgi, vaid selle, milline tundub sümpaatsem ja millega oman hetkel rohkem sidet. Ning kes on kivide maailmas uus, ärge unustage neid enne kasutamist puhastada!

________________________________

My relationship with gems started in elementary school, when I worked in a little esoteric shop after school. For a while, I had a long pause and about a year ago I felt, that I needed something new in my life. At the moment, they are placed in different places in my home, to protect and bring positive vibes. Sometimes I feel that I need a companion, if something important is coming up during my day. I always choose one of my Lumivalge necklace or just a gem on the basis of my internal sense.  And who is new in the mystic world of gems, don't forget to clean them before using!

You May Also Like

5 comments

 1. Mul on eluaeg üks kivi olnud - tsitriin. Kunagi ühes Pärnu kivipoekeses soovitati ja sealt see mulle koju tuli. Mitu aastat hiljem juhtus sellega õnnetus ja üks väike killukene tuli välja, teadsin, et vahetan ta nüüd välja. Poes tundsin, et see sama tsitriin on nii minu kivi... (ma olen ühekiviperemees, hah) Ja nüüd on mul uus, laen teda kodus päikese käes kuid pole tekkinud isu teda kaasas kanda. Ma arvan, et kodus on tal palju tööd teha :)

  ReplyDelete
 2. Ma olen täiega selle poolt, et kividega tuleb majandada sisetunde järgi :) Mulle ka väga tsitriin meeldib!

  ReplyDelete
 3. Kuidas algas sinu tee kristallideni?

  ReplyDelete
 4. Kui ma põhikoolis nendega tutvust tegin, siis see oli selline pigem pealiskaudne. Valisin välimuse jne järgi :D. Aga kui lapsega kodune olin, siis tundsin, et minu isiksus oli pisut sellises...madalseisus kui nii võib öelda. Oli vaja uut hingamist, motivatsiooni ja tuge. Millegisse oli vaja uskuda. Ja nii see läks. Hakkasin rohkem uurima, soetasin endale erinevate omadustega kive, kasutasin-puhastasin nii kuidas õige.

  ReplyDelete