NEW IN

by - April 04, 2017
Käesoleval kevadel otsustasin oma garderoobi värskendada mõne kohaliku disaineri esemega. Ma olen ammu piilunud Liisa Soolepa kudumeid ning nädalavahetusel, kui avastasin et ta e-poes on allahindlus, ei kõhelnud ma hetkekski ning tegin tellimuse. Valituks osutus see pildilolev hall hõlmik. Ma pole muidu suur hõlmikkampsunite fänn, aga praegu kui mul see seljas on, ei saa ma aru miks ma nüüd alles selle soetasin. Lähipäevil peaks minuni jõudma ka MÄRSSi seljakott - ma olen natukene skeptiline veel, kuidas me kokku sobima hakkama...

________________________________

This Spring, I decided to refresh my wardrobe with some local designer pieces. I have been keeping my eye on Liisa Soolepp's knits for a long time. During the weekend I noticed she was having a sale on her website and quickly I made an order. Today I received my grey cardigan I couldn't be happier about it. The natural fabric feels so nice and I love the loose fit. I should receive my first backpack from MÄRSS everyday now - I am a little skeptical how we are going to match...

You May Also Like

3 comments