NOODLE GIRL

by - May 03, 2017
Ma ei tea kuidas teiega lood on, aga igasugune rämpstoit on mulle väga meelt mööda. Kui väga ei armastaks ma igasugust tervislikku, värsket ning kvaliteetset kraami, siis comfort toidul on minu menüüs oma koht. Rasvased nuudlid köögiviljadega - jaaaa! Mu suur lemmik. Mulle meeldib siiski süüa seda, mis maitseb või mille järgi isu on. Arvan, et ei suudaks kunagi ühtegi dieeti jälgida. Loodan, et ma kunagi ka seda tegema ei pea, haha :).  Või siis minu uus armastus Rimi vegepitsa, mida saab kiiretel päevadel nagu täna, käigupealt kaasa haarata. 

_____________________________________

I don't know about you, but fast food has a certain place in my menu. I love all sorts of healthy and fresh stuff, but comfort food has a special place.  Greasy noodles with veggies, oh yes! I still love to eat what's tasty, I am never counting calories. I guess I could never follow any diets. Let's hope that I don't need to do that, like never :). 

You May Also Like

1 comments

  1. I love the noodles. By the way, the outfit that you were wearing, suits you the best.

    Albert Barkley
    The Academic Papers

    ReplyDelete