GOLDEN HOUR FEELS

by - June 25, 2019

Ma olen inimene, kelle jaoks on mugavus alati ülimalt tähtis olnud. Ma ei pane naljalt jalga ega selga riideid, mis ei tekita minus head tunnet. Näiteks igasugused tikk-kontsad, kitsad riided ning sünteetilised materjalid on täiesti välistatud. 

Mida vanemaks ma saan, seda rohkem ma hindan naturaalseid materjale ning ka jalatsite puhul on mul välja kujunenud mitmed brändid, millele saan kindel olla, et nad on jalale head. Suviste jalatsite puhul on üks kindlasti Birkenstock. Kuigi meie turul on nad üsna uustulnukad, siis tegelikult olen ma neid jälginud juba aastaid. Lõpuks ometi oman ka mina nüüd oma esimest paari. Valik oli NII keeruline, sest erinevaid mudeleid ning värvitoone on palju. Minu valituks osutus mudel Mayari heledast vegan nahast. Hästi lihtne sobitada iga riietusega. Kuigi pean tõdema, et vaikselt hoian silma peal ka pisut klassikalisemal mudelil nagu seda on must Arizona.

_______________________________________

Feeling comfortable in my clothes and shoes is so important for me! I never wear clothes  that are too tight and stick high heels.

The older is get, more I value natural materials. I have become very loyal to some shoe brands as well. One of them is definitely Birkestock, they are new to our Estonian market, but I have been following them for years. And finally I can say I own a pair! The  choosing process was SO difficult. I ended up with Mayari, made out of vegan leather, but I must admit, I am secretly lusting after a more classical model, like a black Arizona!

You May Also Like

0 comments