Funny thing

by - November 27, 2011

Olen viimasel ajal päris palju nädalavahetustel kandnud prille kui meelelahutusasutusi olen külastanud. Vähemalt iga kord keegi tuleb küsib, et miks ma neid plastikjunne kannan. Ja  iga kord pean tõestama, et  plastikklaaside asemel on tõsised luubid. Minu arust on totter kanda prille moepärast. Samamoodi arvan neist, kes kannavad nt päikeseprille kui neid tegelikult vaja pole.

You May Also Like

3 comments

 1. Sa võib-olla oled lugenud, aga kui ei siis ma soovitaks Isabel Wolffi raamatut "Väike kleidipood". Sinule kui vintage armastajale peaks see meeldima.

  http://www.apollo.ee/product.php/0300099

  Ja väga tore oleks ka sinu enda vintage leide näha

  Kõike head :)

  ReplyDelete
 2. jep, mult küsitakse seda ka tihti, et kas sul on päris prillid, mingi whaatt, päris piinlik oleks, kui peaks tunnistama, et ei, ma tahan niisama tark välja näha:D

  ReplyDelete