Disainiöö

by - November 30, 2011

Lõpuks ometi on asi ametlik ning plakat väljas! Olen pikemat aega selle korraldamisega tegelenud ning mõte saab lõpuks ometi teoks. Pärnus ei toimu talvel absoluutselt mitte midagi ning ma südamest loodan, et see üritus saab traditsiooniks ning inimesed võtavad asja kenasti vastu.  Muidugi ootan kõiki külastama, ostlema ning töötubadest osa võtma!  Ennenägelikele soovitan ka sealt nt jõulukinke osta..minu lähedased  saavad kindlasti Moshi kehahooldustooteid:) Üritus FB-s.
Kliki, et näha plakatit täissuuruses, blogger teeb ta nii pisikeseks:)

You May Also Like

5 comments

 1. Hei, suhteliselt random teemaga mitteseotuv asi, aga vaatasin seda http://www.youtube.com/watch?v=GIGmTYZ_uKI&feature=related videot ja see tüdruk meenutas mulle terve video sind. :D nii sarnane minu meelest.

  ReplyDelete
 2. Ma ei näe enda arust mingit sarnasust, kuid ta on väga ilus:)

  ReplyDelete
 3. Nii loodan, et saan minna, kuigi reedene päev:(

  ReplyDelete
 4. :D Tahtsin postitust teha sellest, aga see link on vigane ja ma ei leia ka FB'st ürituselehte.. Äkki saad siia lisada selle lingi ? :)

  ReplyDelete