Those little skirts

by - March 05, 2015


 THRIFTED skirt, bag, pullover, MANGO jacket, H&M boots and earringsMul on mingi ''värk'' nende väikeste lühikeste seelikutega. Pildil olev on soetatud eelmisel nädalal kaltsukast 1€ eest. Ühtlasi mulle väga meeldib ka kokku miksida koolitüdruku temaatikat  ja pisut karmimaid elemente nagu biker jakid, lukud ja nahk. 

Olen aru saanud, et see ei tule kusagilt õhust niisama, vaid mu huvidest ja maitseelistustest. Kõigel on põhjus nagu öeldakse.  Näiteks ma armastan väga sitsisatsi, retrot, teatud koguses romantikat ja sajandi alguse naiselikku moesuunda. Teisalt, mu ühtedeks lemmikuteks meesteks on Jim Morrison, Axl Rose ja psühhedeelne rokk - kõik see inspireerib mind ja nagu näha kuvab see ka minu välimuses! 

Pildistatud Canon 1200D kaameraga.

You May Also Like

2 comments

  1. Nii cool outfit, täpselt selline kick-ass koolitüdruk. Ja kus kaltsukates sa käid, et kogu aeg nii ägedaid asju leiad?! :D
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
  2. Käin suht erinevates kaltsukates, aga peamiselt just Paavli, kuna töötan põhimõtteliselt kõrval majas :)

    ReplyDelete