THROWBACK I WEEK 37

by - August 26, 2015Kuigi hetkeseisuga on mul rasedust 38+3, siis väike tagasivaade eelmisesse nädalasse, kus tegime kiire sessiooni armsa fotograafi Kristheliga.  Tegemist on minu beebiootuse jäädvustamisega, kus minu põhilisemaid hirme oli see, et pildid jäävad magedalt nunnud. Mulle ei meeldi need roosad ja sinised lipsukesed kõhu ümber, poolpaljad perepildid ja muud üldlevinud stiilid. 

See must kleidike on väheseid asju mis mulle hetkel veel seljas ilus ja mugav on ning H&M Conscious kollektsiooni kimono on ütlemata äge lisa mu garderoobis - meist saavad veel suured sõbrad. Hea lihtne peale visata suvisel ajal ning jahedamal perioodil ideaalne näiteks sviitritega.  Kui üldiselt ma mustreid ei armasta, siis see on tõeline erand! Poodidesse peaks see jõudma lähinädalatel!

Kuna ma ilmselt väga ei hakka enam blogisse palju postitama, sest see võib reaalselt juhtuda juba iga hetk, siis jälgige mind Instagrammis @getrimitt, kus teavitan uudistest kõige ennem :). 

You May Also Like

6 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Oh kui armas kõhuke, nii suur :) Kui Sind Pärnus nägin, siis vaatasin juba, et oi oi kas varsti varsti sünnib titabeebi.
  Ja minu meelest ka palju toredamad beebiootuse pildid, kui need paljalt ja lipsukestega tehtud :D

  ReplyDelete
 3. Jaaa kōtu korralikult suur - mulle nii meeldib :D.

  ReplyDelete
 4. Tõesti on kaunid pildid ja ega ei kujutaks hästi ette ka Sind ning igasugust tilu-lilu :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 5. Nii ägedad pildid, eriti esimene ja viimane! Ning see kimono-kleidi kombo on ka lahe!
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete