SWEET 25

by - December 03, 2015

Ma ütlen ausalt, et ma päris täpselt ei mõista inimesi, kes ütlevad, et tahaks elulõpuni a la 21a. olla.  Mida aasta edasi, seda paremaks elu läheb! Ausalt. Ma lihtsalt vahepeal mõtlen, et what's next? Nii põnev on ju! Seni kuni on mille poole püüelda ja soov ennast arendada, see mõtteviis jätkub. Või nii ma loodan vähemalt. Aga eile saabus minu imeline 25 - ja tõesti, super  meeldiv ja tegus päev oli! Algas see tegelikult sellega, et Sander  andis mulle üle kingituse, kus sees oli raamat ning kohe sain aru, et tegemist on reisiga USA-sse! Kelle unistus pole sinna minna?  Juba 31. jaanuar siirdume paariks nädalaks oma väikese perega(+ mõningate sõpradega) just sinna.

 Aga teie ees on ka väike fotopostitus minu  ülimõnusast  25. sünnipäevast, mis oli tulvil paljudest toredatest inimestest, kohvikutest ning mõnusatest jutuajamistest!

You May Also Like

1 comments