BELT IT UP BABY

by - January 12, 2016


Ma arvan, et nii mõnelgi tekkis küsimus, et miks ma keset jääkülma ja lumist talve lühikeste pükstega pilte teen.  Aga mul on hea vabandus - 18 päeva pärast lähen nautima enda 25. sünnipäevakinki, ehk puhkusele Mehhikosse ja USA-sse. Ning ma ei jõua ära oodata, et nendes riietes juba ringi keksida saaksin.  Kuna ma tahan väga targasti pakkida seekord, siis tegin juba vaikselt algust.  Lühikesed narmendavad teksased ja valge t-särk on lihtsalt must-have. Kuna reisime koos beebiga, siis tema kraam võtab korralikult ruumi ja enda pagas tuleb läbi mõelda.

Ja see vöö - novembris koostasin väikese soovinimekirja(mida näed siit) ning lõpuks see minuni ka jõudis. Kui alguses mulle tundus, et mul pole vaja uut vööd, siis üks hetk hakkasid kogunenud  beebikilod langema ning püksid enam ise üleval ei püsinud. Seega praktliline! Peale selle on see ka ideaalne aksessuaar, mis muudab iga igava komplekti ägedaks! Kahetsen väga, et tellisin M suuruse,    mitte S-i.  Kannan seda esimeses augus ning vöö ripub inetult küljepeal. Rohkem alla võtta ei tohi ja mul on üleüldse mingi tobe komme ennast suuremaks mõelda.  Soetasin selle Asosest(LINK), kuid netis panin silma peale natukene julgematele valikutele mis kunagi võiksid ka minu garderoobi jõuda...

You May Also Like

0 comments