SUEDE LOOK

by - March 11, 2016
Lindex faux suede duster coat // Reserved bag // Thrifted jeans & boots // Keychain Shasha


Väljas on juba nii ere, et ma päris hirmsasti kissitan nendel piltidel. Koopainimesele näidati kevadet vist :). Kuigi väljas veel nii soe pole, siis pildi tarbeks tõmbasin selga selle Lindexi õhukese mantli uuest kollektsioonist. Natukene unistada ju võib! Alguses panin jalga ka altlaienevad püksid, kuid siis ma olin justkui otse välja astunud mõnest 70ndate krimka seriaalist. Kitsad teksased mõjuvad hoopis nooruslikumalt.


Üks natukene piinlik ja tõsieluline fakt - pildilolev hall pullover on pärit Rimi toidupoest! Meie tuuliste ilmadega on kõrgekaelusega kampsikud lihtsalt nii vajalikud. Ma tegelikult tahtsin toetada kodumaiseid tegijaid, nimelt selline bränd nagu Maglia toodab Eestis kudumeid ning tahtsin midagi just neilt. Kuid tundub, et see mudel on nii populaarne ning olen poodides/Internetis näinud ainult L-XL suuruseid.

Üks väheseid asju mis ma Mehhikost ostsin, oli see karvane sinakas kotitutt. Olen ammu juba tahtnud endale sellist väikest armsat aksessuaari käekotile, kuid Eestis polnud näinud. Kes samuti huvitatud, siis mingi nädalake tagasi oli H&Ms üsna tore valik juba :).  

You May Also Like

2 comments

  1. Nii stiilne, nagu ikka. Tahaks isegi minna otsemaid Rimisse kampsunit ostma :D

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
  2. Ma kardan et kevadisem kraam on juba letid vallutanud! Kuid vahel tasub toidupoodide rōivaosakonda piiluda küll :)

    ReplyDelete