HELLO, SPRING TRENCH!

by - May 02, 2016
Trench Lindex // Pants New Yorker // Bag thrifted // Knit thrifted // Sunglasses Juyar // Pearl earrings from Thailand // Shoes Nike Free Run

Lõpuks ometi sain ühe oma lemmiku kevadmantli(mis on meie kliimas sobilik ka suvel kandmiseks) kapipõhjast välja kookida. Ostsin selle eelmisel kevadel, kui olin megarase ning siis see ei istunud mulle pooltki nii hästi.  Kuid samas väikese kõhukesega oli armas ikka ning mahutas kogu kupatuse ilusti ära.

Olin peaaegu nädal blogimaailmast eemal. Ma isegi ei lugenud-vaadanud teiste omi. Jäin mingisse jõledasse kõhugrippi ning see taastumine võtab nii kaua aega, et tahtsin omas kookonis lihtsalt olla. Nüüd olen justkui energiast, ideedest tulvil ning täis hakkamist. Nüüd tuleb lihtsalt peale hakata. Soe ilm ning päike annavad ka tohutult juurde! 


You May Also Like

0 comments