WELCOME, NYX!

by - May 26, 2016
Uusi meigibrände tuleb meile turule nagu seeni pärast vihma. Kõige rohkem elevust tekitab minus aga just NYX. Miks? Sest need tooted on tõesti nii head, kui ma lugenud ja vaadanud olen videotest. Ning ka hind on vägagi mõistlik. Lemmikud on kindlasti vedelad huulepulgad. Värvivalik on suurepärane ning võib süüa-juua tunde ning ikka on katvus laitmatu. Butter gloss huuleläige isegi on niii mõnus! Tõesti sulab huultel ega kleepu vastikult.  Kontuurmise paletti olin ma ammu juba soovinud ning eelmine nädal NYXi üritusel see minuni ka jõudis. Ma  palju seda kasutanud veel pole, kuid siiani väga-väga meeldib! Ka laineri kohta pole ühtegi halba sõna öelda. Hetkel küll tundub, et hinna-kvaliteedi suhe on rohkem kui paigas!

NYX jõuab meile müügile alles augustis.

You May Also Like

0 comments