LANCOME BEAUTY BRUNCH

by - June 08, 2016Kui ma mõtlen brändile Lancome, siis esimesena meenuvad mulle nende ripsmetuššid ja  parfüüm nimega Tresor. Ikka sellepärast, et mu ema neid kasutas. Kusagil 90ndate lõpus, kui meie poodides veel polnud selliseid high-end brände, siis mäletan, et kallim kosmeetika  kilekotis käis sõbrannadel  käest-kätte ning igaüks sealt midagi endale soetada sai. Mina olin  veel väike laps, aga nii põnev oli alati seal tuulata ning iluvidinaid uudistada. Enamuses olid erinevad lõhnad, siis muidugi ka lauvärvid, deodorandid,  ripsmetuššid jne. 

Kui ma muidu teen väga harva üritustest postitusi, siis hetkel ma tundsin, et pean seda toredat mälestust jagama. Ajad olid ikka nii teised! Kohe kui mulle selle ürituse kutse postkasti potsatas, teadsin, et teen sellest juttu. Eelmisel nädalal toimuski siis Lancome'i brunch, kus tutvustati nende uut nahahoolduse sarja Energie de Vie. Ilmselgelt sai liiga palju söödud(kõht läks tühjaks pilte vaadates!).

You May Also Like

2 comments

  1. Nii tore oli jälle näha! Ja Sa näed viimasel pildil välja sama imeline, kui kõigil teistel piltidel need mõnusad road, mis mekkisid täiuslikult. Väga hästi korraldatud üritus oli. Mulle seostub Lancome`iga parfüüm "Miracle", mis oli pikka aega mu lemmik. Huvitav, kas see on veel müügil? Muide, Meisi signatuurlõhn on "Tresor" ja mul on endalgi sama parfüüm kodus :) Peatse kohtumiseni!

    ReplyDelete
  2. Sellised väikesed intiimsed üritused on alati kõige mõnusamad ning kui saan, siis alati katsun kohale tulla :)

    Lancome on nii pika ajalooga bränd ning kõigil on vähemalt mingigi seos või mälestus nende toodetega. Peatse kohtumiseni!

    ReplyDelete