MY GLOWING SKIN RECIPE

by - June 21, 2016
Juba mõnda aega võtsin hoogu, et teha postitus säravast nahast. See on viimasel ajal minu jaoks eriti tähtis. Mida vanemaks me saame, seda enam kaotab nahk seda nooruslikku sära, mis kunagi tundus nii loomulik. Kuna ma kasutan suhteliselt palju erinevaid tooteid, et nooruslikku jumet hoida, siis tutvustan ka teile neid.

Kindlasti väga tähtis on enda nahka puhastada. Sellest etapist mul pilti pole, kuid koorin nägu 1-2 korda nädalas kas Turblissi või Kiko näomaskiga. Igapäevaselt kasutan looduslikku Avrili mitsellaarvett, et eemaldada mustust.

Niisutus. Kõige tähtsam etapp minu jaoks. Kui hommikuti veega nägu pesen, siis tunnen kuidas kuivades hakkab kiskuma ning nahk lausa nõuab kreemi või õli. Hetkel on mul peamiselt kolm lemmikut toodet ning viimane avastus neist Blessix näokreem. Loomulikult täiesti looduslik ning mulle meeldib, et kreemis endas on juba pisut sära sees. Mitte üleliia, kuid selline mõnus kerge kuma.    LUMI toodetest ning Madarast olen teile juba rääkinud. LUMI kehaõli kasutan viimasel ajal ka näol ning nii meeldib. Nende toodete lõhn on lihtsalt super. 

Ma päris igapäevaselt end ei jumesta, kuid  see annab päris palju juurde. Minu suureks lemmikuks on Sephora CC-kreem, millel on päikesekaitsefaktor 30. Viimased paar nädalat olen katsetanud ka loodusliku brändi Benecose peitekreemi. Kui rohkem katvust tahan, siis Clinique Even Better Spf 15 jumestuskreem on mu suur lemmik.    Kõike kannan peale muidugi niiske Beauty Blenderiga, sest see on lihtsalt imeline leiutis ning teeb samuti naha palju värskemaks. 

Ei saa ilma highlighteriteta! Päevasel ajal on minu kindlad lemmikud Ontic Minerali highlighter ja kullasäraga riisipuuder. Säratükid on sellised pisikesed-delikaatsed ning ei häiri liigselt. Sleeki paletis on neli erinevat kreemist särapuudrit ning need on palju intensiivsemad ning rohkem selline party kit! MAC Cosmeticsi Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighter on toode, mis tuleb minuga tavaliselt reisidele kaasa, sest see on kõige mitmekülgsem.  Selles pikalt seletama ei pea, sest terve Internet kiidab seda. 
SaveSaveSaveSave
SaveSave

You May Also Like

0 comments