CRUELTY FREE

by - August 01, 2016
Ma armastan kanda tavaliselt väga loomulikku meiki, kuid kui ma nägin Facebookis, et Sevil  õpib jumestust ning kasutab ainult cruelty free ehk tooteid, mis pole loomade peal testitud, siis teadsin, et ma tahan seda ka teiega jagada. Reedel käisime sünnipäeval ning tundus tore need kaks asja omavahel ühendada.

Teadsin, et ma ei taha klassikalist musta-pruuniga suitsusilma, vaid midagi huvitavamat. Ammu olen tahtnud proovida sinist või rohelist silmameiki. Seekord osutus valituks sinine H&Mi ja roosakas Micabella lauvärv. And I absolutely loved it! Esimest korda elus mulle meeldis ennast näha tumeda meigiga. Huultel siiski otsustasin kanda tavalist huulepalsamit. Minu jaoks oleks värvitud huuled olnud too much.

Igastahes, eriti äge et Sevil on endale sellise nišši leidnud ning kes teab, ehk ühel päeval otsustab ta kogu oma meigiarsenali vahetada üldse 100% looduslike toodete vastu. Rohkem infot leiad tema Facebooki lehelt SIIT.
SaveSave

You May Also Like

0 comments