NEW EVERYTHING

by - February 07, 2017
Coat & jeans  H&M
Blouse Sfera
Bag & belt Zara
Boots Tamaris
Scarf & beret - unknown

Nagu võluväel, on selle aasta esimene kuu möödunud ning minu blogi natukene unarusse jäänud. Sellel on loomulikult ka põhjus, sest olen oma energia hetkel mujale suunanud. Uus aasta on toonud kaasa väga palju muutusi ning ümberkorraldusi elus. Näiteks lisandusid mu kaasale uued töökohustused ning mina alustan veebruari teises pooles samuti uuel kohal. Hetkel harjutan Gustit lastehoius ning päevad mööduvad kuidagi eriti kiirelt ja tegusalt.  Muidugi olen endiselt  tegev  ajakirja Mari  moetoimetajana. Lisaks tegelen ühe isikliku projektisega veel lisaks. Samal ajal ei saa ka unustada toredat sotsiaal- ning pereelu. Korra nädalas on kohustuslik teha midagi koos mõne sõbranna või enda poistega. 

Ahjaa, mul on viimasel ajal nii suur andmise tung. Näiteks olen otsinud Facebooki kaudu erinevaid gruppe, kus saaksin kuidagi abiks olla inimestele, kellel on millegi puudus. Hetkel olen aidanud mitut ema lasteriietega ning üht teismelist tüdrukut kooliriiete ja kosmeetikaga. Teinud paar väiksemat annetust.  Ma ütleks, et suurepärane viis alustada uut aastat kellegile hea tunde tekitamisega!  Nii, et kui kellegil on üleliigseid asju, siis kellegil on kusagil neid kindlasti vaja! 

Kuna ilm on viimasel ajal üsna krõbe olnud, siis see on kindlasti üks põhjuseid, miks outfit-pilte nii vähe viimasel ajal on. Igapäevaselt olen mässitud suure salli ning mütsi sisse ning kauba peale saadud  punases ninas ma midagi esteetilist just ei näe :).  Tänavuselt allahindlustelt skoorisin endale lõpuks ometi ka korralikult talvesaapad, mida ma ka sellel pildil kannan. Olen neid reaalselt igapäev kandnud! Kindlalt parim investeering üle pika aja. 

___________________________

This year's first month has passed so quickly! Life is full of new opportunities and that is the reason, why I haven't been blogging actively. My hubby started new work, I will start mine in the end of February and baby G is getting used to kindergarten. Still I am a fashion editor at a local magazine Mari and doing some other small project.  I try to find time for social and family life, so times are bit crazy right now :). But not complaining!

The weather has been seriously crispy lately, so that is definitely one of the reason why you are not seeing any new outfit posts. Daily I am wrapped in a huge scarf and hat. As a bonus, I get a red nose, so nothing aesthetic about that :). I scored these Tamaris boots from the sale this year. Seriously good  I have been wearing them every day since I bought them.  A seriously good investement!

You May Also Like

2 comments

  1. Su outfit on väga lahe ja silmapaistev! Ma nii igatsen suurte sallide kandmist! Aga samas peale paari päeva oleks päikese igatsus peal. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vastupidiselt tahaks sallidest juba lahti saada! Aga tänud:)

      Delete