VINTAGE SAINT LAURENT RIVE GAUCHE

by - April 27, 2017
Ma mäletan aastat 2012 üsna hästi, kui Hedi Slimane nimetas Yves Saint Laurent moemaja ümber Saint Laurent Paris vastu. Paljud inimesed olid üsna häiritud ja erinevad väljaanded kisendasid sellest.  Kuid enamus neist ei teadnud, et kui YSL alustas kuuekümnendatel, siis kandiski bränd nime Saint Laurent Rive Gauche. See oli juurte juurde tagasi minek. 

Kui ma täna peale tööd koos lapsega kodupoole jalutasin, otsustasin läbi hüpata teele jäävast kirbukast. Ma püüan leida pärleid ning erilisi esemeid. Enamasti see ei õnnestu, aga vahel siiski. Ma olen küll leidnud erinevaid brändiesemeid, viimati ühed valged Prada püksid, aga seda ikka tõeliselt harva. Yves Saint Laurent on alati olnud mulle väga sümpaatne ning üks mu lemmikuid disainereid. Te võite minu siirast rõõmu ette kujutada, kui ma selle täpilise Saint Laurent Rive Gauche siidpluusi täna leidsin viie euro eest. 

_____________________________

I remember 2012, when Hedi Slimane renamed Yves Saint Laurent to Saint Laurent Paris. People were seriously disturbed.  But most of them didn't know, that Mr. Laurent started his eponymous brand first in the sixties as Saint Laurent Rive Gauce. It was going back to the roots. You know.

You can imagine my emotions, when I found this vintage Saint Laurent Rive Gauce polka dot top from a thrift store today. Something from his early days is now mine? YES! 

You May Also Like

0 comments