SUMMER READY BLACK SANDALS

by - May 22, 2018


Mu suvesandaalide valik on üsna kesine ning tundsin vajadust ühtede minimalistlike mudelite järgi. Asi läks lihtsamalt kui ma arvasin. Paar nädalat tagasi oli Kaubamaja kingapoodides kogu kaup -20% ning komistasin selliste lihtsate iluduste otsa. Ja ma olen neid ausalt iga päev kandnud!

Minu jaoks on hästi tähtis mugavus ning, et jalatsid toetaksid jalga ning oleks üsna paks tald. Check on that! Lisaks sobivad sellised lihtsad jalatsid peaaegu iga riietusega.

__________________________

My selection of summer sandals is not very wide, because we just don't have the weather for it here in Estonia. But I really needed some minimal looking slides. Happily we had a -20% sale in Kaubamaja stores and I stumbled on these pretty creatures. I have been wearing them every day since!

For me, it is so important to wear quality shoes, with thick sole. Check on that! And minimal shoes match with almost every outfit.


You May Also Like

0 comments