HELLO, VATICAN!

by - August 11, 2018

Linen shirt - from a cute little unknown store in Rome
Denim cut-offs thrifted DIY
Bag Coach
Earrings H&M

Itaalia on alati täis üllatusi. Ma külastasin seda riiki kolmandat korda, kuid endiselt on nii palju avastamist. Ja toit! See on lihtsalt imeline ning kusagile ei pea pettuma. Ma tunnen seda pastat ja pitsat oma kaalus juba... Haha, aga õnneks ma plaanin Eestis taas korralikult trennis käia. Me küll kõndisime palju ning käisin ka jooksmas,  kuid tundus, et see ei olnud piisav. Ma olen viimase kolme kuu jooksul teinud regulaarselt trenni, seega ma ei taha seda vormi nii lihtsalt kaotada.

_______________________________

Italy is always full of surprises! It was my third time visiting the country and it still amazes me. So much to see, do and explore. And the food, it is truly amazing. I actually can't wait to get home and visit the gym...I can feel the extra pasta and bread on weight already. Haha! We walked around a lot during the 10 days and I did some running and hiking. I have been working out the past 3 months and I don't want to lose that toned up body so fast. 

You May Also Like

0 comments