Rubbing only good stuff on my belly

by - August 12, 2019

Mäletan nii hästi, et eelmise raseduse alguses mõtlesin üsna alguses kohe venitusarmidele ning nende ennetamisele. Kusagilt ajakirjast nägin ühe hästi tuntud õli reklaami ning tormasin kohe poodi seda ostma. Kuna purk oli väike, hind kallis, siis hakkasin uurima mis seal sees on ning üsna pea vahetasin selle loodusliku toote vastu. Nimi ütles justkui, et tegemist oli puhta tootega, aga sisu hoopis teine. Ma arvan, et te teate millest ma räägin :D.

Seekord, aga teadsin kohe, et kõht hakkab kasvades sügelema ning kindlasti pean leidma mõned looduslikud tooted, millega elastust hoida. Suve alguses kirjutas mulle üks üsna uus kodumaine looduskosmeetika bränd Bonobo ning muidugi olin nõus nende tooteid testima. Kohe alguses kujunesid mul välja mõned lemmikud tooted.

Esimesena sirutasingi kohe käe muidugi Bonobo apelsini-porgandi kehakreemi järele. Koostiosad on justkui venivale kõhule mõeldud, Sees on näiteks nii porgandiõli kui sheavõi ning palju muud. Lõhn on mahe, aga samas värske. Purgis on toode üsna tahke, kuid sulab näppude vahel kiirelt.

Pildile küll ei jõudnud, aga tegelikult igapäevases kasutuses on mul Bonobo erinevad huulepalsamid. Mahedad ja kreemised, meeldiva lõhnaga. Midagi halba öelda ei ole.

Kolmas, täiesti ootamatu toode on kreemdeodorandid. Need tooted on neil purgis ning peale tuleb kanda väikese puidust spaatliga. Minu absoluutne lemmik on Bonobo lavendli aroomiga deodorant. Ma olin üsna kindel, et ma ei hakka seda kasutama, sest see tundub selline ettevõtmine, kork pealt keerata, spaatel välja otsida ja see endale peale määrida. Aga täiesti vastupidi. Pigem on see selline mõnus rituaal. Ning lõhnab oi-kui-hästi! Abikaasa mul ütles veel, et lõhnad värskelt nagu kuusk. Kompliment missugune. Aga ma tõesti ei taha muud deodoranti hetkel kasutatagi.

You May Also Like

0 comments